Postnatale yoga

Postnatale yoga (ontspanning)
Postnatale yoga helpt je om na de geboorte lichamenlijk en geestelijk weer in balans te komen. De oefeningen die gegeven worden versterken de bekkenbodem- en buikspieren, bil-, been- en rugspieren. De ademhalingsoefeningen worden afgesloten met visualisatie. Deze les kan je samen met je baby doorbrengen. Voor en na de les is er gelegenheid om met andere moeders ervaringen uit te wisselen.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten Klik op de afbeelding om deze te vergroten Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Wanneer beginnen met de lessen?
6 Weken na de bevalling of nadat je voor de nacontrole van je verloskundige of gynaecoloog bent geweest. Na een keizersnede, zal dit waarschijnlijk langer duren, informeer wanneer je ermee mag beginnen.

Terugkom dag
Na de cursus wordt er een terugkomdag georganiseerd, zodat je met je medecursisten je ervaring van je bevalling kunt delen, en uiteraard ook elkaars babys bewonderen.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten   Klik op de afbeelding om deze te vergroten   Klik op de afbeelding om deze te vergroten