Gastenboek

Welkom op mijn gastenboek. Laat eens een berichtje achter!

Uw naam:

Uw berichtje:

Op 29-10-2020 om 12:29 uur schreef Kate...
Hoi Jannie net een cursus babymassage gehad was echt super leuk en ik denk dat ik het vaak ga gebruiken.
Op 05-11-2019 om 18:38 uur schreef Christel...
Huiskamer reading gehad met mn moeder en zussen. Echt heel bijzonder! Een echt aanrader! Jannie bedankt!! Dit was zeker voor herhaling vatbaar
Op 22-07-2018 om 19:01 uur schreef Patricia...
Hoi Jannie ik wil je weer heel erg bedanken voor alle goede tips tijdens de zwangerschapsyoga.Ik heb er heel veel aan gehad tijdens de bevalling.Ik kreeg complimenten in het ziekenhuis over mn ademhaling tijdens de weeen.En ik vond het iedere week een heerlijk uurtje voor mij met de baby.groetjes patricia
Op 22-07-2018 om 18:48 uur schreef Patricia...
Hoi Jannie ik wil je weer heel erg bedanken voor alle goede tips tijdens de zwangerschapsyoga.Ik heb er heel veel aan gehad tijdens de bevalling.Ik kreeg complimenten in het ziekenhuis over mn ademhaling tijdens de weeen.En ik vond het iedere week een heerlijk uurtje voor mij met de baby.groetjes patricia
Op 16-05-2018 om 09:49 uur schreef Nel...
Sinds enkele maanden ben ik bij Janny voor voetreflexologie; de behandeling slaat prima aan en ik ben er super blij mee.
Op 14-06-2017 om 23:30 uur schreef lucienne tuk ...
Vanavond een reading bij Jannie gehad. Mooi om mee te maken ! En om nog even terug te komen op het punt van mijn schoonvader en water : hij heeft de watersnood ramp in de Hoeksche Waard meegemaakt !! En het getal 25 is ook duidelijk : datum van overlijden Rob ! Nogmaals bedankt en je bent een vrouw naar mijn hart : recht door zee met een hart van goud ! Ja toch , niet dan !! Gr. Lucienne 💋
Op 09-04-2017 om 23:52 uur schreef Jerney...
Dit was mijn tweede zwangerschap en ook mijn tweede zwangerschaps yoga die ik gevolgd heb bij Jannie. Ik zou het je echt aanraden! Het is een geweldig leuk en gezellig mens. Er wordt heel wat afgelachen. Het is super leerzaam. Zo leer je hoe je een wee kunt opvangen...Hoe je op je ademhaling kunt letten...Hoe je kunt ontspannen maar ook wat je partner kunt doen. Er zit namelijk 1 partnerles bij. En nee de mannen hoeven niet als een gek mee te puffen. Maar ze leren wel hoe ze jou kunnen bijstaan. Mijn man vond het fijn omdat hij zo toch het idee had iets te kunnen betekenen. Dus.... kom gezellig naar Jannie. Echt je zult geen spijt krijgen. Leerzaam en gezellig!
Op 14-12-2016 om 17:53 uur schreef Melanie...
Ik heb tot ongeveer 38 weken zwangerschap yoga gevolgd bij Jannie. Ik vond het iedere week erg gezellig en heel leerzaam. Daarnaast weet Jannie je gerust te stellen en je voor te bereiden op je bevalling. Het is totaal niet zweverig, wel erg ontspannend, echt een momentje voor jezelf. De partnerles was ook erg leuk! Bij een volgende zwangerschap zal ik zeker weer deelnemen aan de yoga! Nogmaals bedankt!!!!
Op 20-04-2016 om 19:48 uur schreef Deborah...
8 April is onze dochter Vera geboren! Ik was een echte 'geluksvogel' want ik had buik-, been-,en rugweeen tegelijk. Dat was heftig! Toch heb ik mijn bevalling heel positief ervaren en hebben de ademhalingstechnieken, oefeningen en de stem van Jannie (in mijn hoofd) ervoor gezorgd dat ik zonder pijnbestrijding in 7 uur een prachtige dochter op de wereld heb gezet. Jannie heeft mij echt het vertrouwen gegeven dat ik nodig had. Nogmaals bedankt!
Op 11-04-2016 om 21:45 uur schreef Renate...
38 weken lang heb ik de zwangerschapsyoga gevolgd. Ik ging echt met super veel plezier naar deze les. Jannie is lekker nuchter en je kan lekker met haar lachen. Ik zou haar aanraden aan iedereen, ookal zou je een stukje ervoor met de auto moeten rijden. Het uurtje is echt even voor jezelf en die kleine in je buik. Intens voelen wat er met je lichaam gebeurd en heerlijk ontspannen. De ontspanningsoefeningen die ik geleerd had, zorgden ervoor dat tijdens de bevalling de ontsluiting vlot vorderde. Jannie stelt je gerust en bereid je goed voor op de bevalling en ze geeft je zelfvertrouwen. De tips om de weeën op te vangen , had ik ook heel erg veel aan. Dat zorgde ervoor dat ik in 1 perswee, 4 sessies van tussen de 10 en 15 seconde kon persen. Bedankt Jannie, je bent een topper! Mochten we het geluk hebben voor een 2e zwangerschap, dan zie je me zeker terug Jannie! Groetjes en kus Renate, Jeffrey en Jayden;)
Op 31-03-2016 om 16:48 uur schreef Deborah...
Nu ik nog alle tijd heb schrijf ik graag een stukje in dit gastenboek. Ik heb tot en met 38 weken zwangerschapsyoga gevolgd bij Jannie en we verwachten deze week ons eerste kindje. Met veel plezier ging ik iedere dinsdagavond naar de yogales. De lessen brachten mij wat ik hoopte, namelijk het vertrouwen in mijzelf dat ik de bevalling tot een goed einde zal brengen! De lessen maakten mij bewust(er) van deze bijzondere tijd en zorgde ervoor dat ik hier iedere week weer extra bij stil stond. Ik heb nu echt het gevoel dat ik er klaar voor ben en door de ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen toch een beetje controle zal kunnen houden over de hele situatie. Kom maar op! 😊 Ook de partnerkeuze hebben wij als erg plezierig en leerzaam ervaren! Lieve Jannie bedankt voor alles en je hoort snel van ons!
Op 04-03-2016 om 22:48 uur schreef Iris...
Tot en met 39 weken zwangerschapsyoga gevolgd en op die laatste avond zijn de weeen begonnen. Die nacht is onze tweede zoon geboren. Ik heb ontzettend veel van Jannie geleerd, het bewust zijn wat er komt, niet bang zijn, de weeen gaan steeds weer weg en brengt je dichter bij je kindje. De ademhalingstechnieken heb ik goed kunnen gebruiken tijdens de weeen wegpuffen maar ook tijdens het persen waar ik even moest stoppen zodat ik geen scheuren kreeg. Gelukt!! Iedere week was het voor mij een uur stilstaan bij mijn tweede zwangerschap wat thuis minder was omdat ik al een jongen van 1,5 heb rondlopen. Ik heb ervan genoten en van geleerd en misschien tot de volgende keer Jannie!
Op 04-02-2016 om 20:29 uur schreef Marjolein...
Ik heb tot 35 weken zwangerschapsyoga gevolgd bij Jannie en ik vond het heerlijk. Goede tips en oefeningen voor tijdens je zwangerschap en bevalling. Totaal niet zweverig, juist heel ontspannend en gezellig! Helaas heb ik de partner les niet kunnen doen i.v.m. inleiden vanwege zwangerschapsvergiftiging, maar mijn man en ik hebben Jannie gewoon even gebeld en zij heeft hem hele duidelijke tips gegeven, zodat hij mij goed kon ondersteunen. Tijdens mijn bevalling heb ik alle oefeningen wel zo'n beetje gedaan, helaas hielpen ze bij mij niet goed, maar dat kwam omdat ik heftige rug - en been weeën had. Toch ben ik er heel veel mee bezig geweest. Tijdens mijn zwangerschap heb ik ook een paar behandelingen voetreflex massage gehad, heel fijn en erg verhelderend op veel niveaus. Kortom, alles bij Jannie is een aanrader, je bent een topmens!
Op 31-01-2016 om 10:24 uur schreef els...
healing moet reading zijn
Op 30-01-2016 om 14:33 uur schreef els...
Dank je wel Jannie voor de healing. het was erg verhelderend en gaf ook een hoop rust.
Op 28-01-2016 om 11:07 uur schreef Mariska ...
Ik heb bij Jannie tot 38 weken zwangerschaps yoga gevolgd wat me erg goed is bevallen. De partnerles ook hartstikke leuk en gezellig! Wij hebben er zeker wat aan gehad zowel bij de bevalling als in het dagelijks leven ivm mn ademhaling. Na de yoga heb ik ook nog babymassage lessen gevolgd wat ook zeker een aanrader is. Mn dochter had er van genoten en ik heb weer wat geleerd. Jannie hartstikke bedankt!
Op 25-01-2016 om 15:16 uur schreef Ray & Ana ...
Tijdens mijn zwangerschap bij Lukay zwangerschaps yoga gevolgd tot 38 weken, geen zweverig gedoe maar fijne ontspanningsoefeningen en handige tips voor de bevalling. De partnerles was ontzettend leuk en gezellig we hebben er samen veel aan gehad tijdens de bevalling. Aansluitend heb ik 4 lessen babymassage gevolgd en ons zoontje vindt het heerlijk!!! Bedankt voor alles en wie weet tot de volgende keer! Xx
Op 05-01-2016 om 13:38 uur schreef Karin Hersbach...
Ik heb tot en met 39 weken zwangerschap yoga gevolgd bij Janny. Heerlijk ontspannend en een goede fysieke en mentale voorbereiding op de bevalling. Heb er veel aan gehad tijdens de weeën! Ook de Partnerles en terugkomdag waren erg geslaagd. Zeker een aanrader! Dankjewel Janny en tot ziens!
Op 12-12-2015 om 12:43 uur schreef Erik en Eline strik...
Vanmorgen de Zwangerschaps partnerles gehad en was heel erg leuk. Heel leerzaam ook voor de mannen zodat ze weten wat ze kunnen betekenen voor de vrouw die gaat bevallen. We hebben ook veel gelachen. Was een leuk uurtje zo. Zelfs mijn man Erik vond het leuk en leerzaam. Bedankt Jannie voor de gezellige ochtend. Tot de volgende zwangerschapsyoga les. Xxxx
Op 27-11-2015 om 18:32 uur schreef Ria Post...
Ik heb zwangerschapsyoga bij Janny gedaan. Gedurende mijn zwangerschap vond ik het al heel fijn om elke week een uurtje te ontspannen en bewust bezig te zijn met de zwangerschap. Janny is heel down to earth, maar weet je heel goed voor te bereiden op de bevalling. Haar nuchterheid maakte dat ik ook flink heb moeten lachen elke week. Tijdens mijn bevallig heb ik echt wat gehad aan de tips en oefeningen die ik in de yoga geleerd heb. Bedankt Janny!
Op 27-08-2015 om 12:59 uur schreef Thamar...
Ik heb bij Jannie zwangerschapsyoga gevolgd en ook nog babymassage lessen. Beide zijn heel erg leuk en totaal niet zweverig. Ik zocht juist naar zwangerschapsyoga die niet te zweverig of saai of mutsig zou zijn. Nou dat is het bij Lukay yoga zeker niet. Jannie is heel gezellig, enthousiast en nuchter! Elke les kon je lachen, maar ook zeker heerlijk ontspannen. Ik vond het heerlijk om elke week te gaan, echt even moment voor jezelf en de kleine. De babymassage was een leuk vervolg, en erg fijn om zo contact te maken met je kindje. Jannie geeft veel uitleg over het hoe en waarom, en dat vind ik heel leerzaam. Jannie bedankt!! Wie weet zie je mij nog eens terug bij de 2e! ;)
Op 25-02-2015 om 17:43 uur schreef Sjaak...
Pas geleden partnerles gehad met mijn zwangere vriendin Mariska. Bij het begin dacht ik o wat staat mij te wachten , gaan we met z'n alle puffen enzo. Maar dat was het gelukkig niet.!!!!!! Het was een hele leuke, gezellige en leerzame les . Goede voorbereiding voor de bevalling. Bedankt nog. Groetjes Sjaak
Op 14-02-2015 om 17:11 uur schreef Dennis...
Afgelopen dinsdag ben ik met mijn zwangere vriendin Cindy mee geweest naar de partner-les. Ik vond dit erg leuk en heel nuttig. Een goede voorbereiding voor de bevalling.En er hoefde gelukkig niet gepuft te worden! Bedankt! Groeten,Dennis
Op 10-02-2015 om 20:06 uur schreef Danny...
Vanavond bij een partner les Zwangerschapsyoga geweest, het was erg interessant en leerzaam! Bedankt voor de leuke speelse uitleg!
Op 29-01-2015 om 16:27 uur schreef Saskia...
De klankschalensessie kwam vanaf de eerst 'gong' letterlijk binnen. Ik had verwacht rustige klankschaalgeluiden te horen, maar de start was gelijk heftig met flinke gongen die veel losmaken. Daarna volgen allerlei zachtere klanken die je heerlijk doen wegdoezelen op je bedje. Een mooie combinatie dus uiteindelijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Saskia
Op 28-01-2015 om 18:27 uur schreef Hilda Balvers...
Hi Jannie, De klankschalen meditatie afgelopen zondag 25 januari was erg leuk!. Ik had het nog nooit gedaan maar het is een echte aanrader, voor herhaling vatbaar zeg ik. Bedankt Jannie! Groetjes Hilda
Op 28-01-2015 om 12:52 uur schreef Stefan...
Afgelopen zaterdag mee geweest naar de partnerles van de zwangerschapsyoga. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten.. "Moet ik mee puffen bijvoorbeeld?" Dat ga ik echt niet doen hoor! Jannie, bedankt, het was een zeer leerzame les en totaal niet zweverig! Wat een leuke ochtend. Bedankt, groeten Stefan en Shannon
Op 27-01-2015 om 14:08 uur schreef Sonja...
Zondag een bijzondere middag mogen meemaken,Klankschalen sessie. Ik had al eerder een sessie meegemaakt, maar deze vond ik wel heel bijzonder, voelde mij ook beter bij weggaan, dan bij binnen komen. Dank je wel Jannie !
Op 27-01-2015 om 11:34 uur schreef Ellen...
Afgelopen zondag een klankschalen sessie bij Jannie bijgewoond. Ik had dit nog nooit eerder meegemaakt en wist dus niet wat ik ervan moest verwachten. Ik vond het heel indrukwekkend. Voor ik naar Jannie toeging had ik last van mijn darmen. Piet, die de sessie gaf, zette tijdens het concert een schaal op mijn buik en dat gaf verlichting. Ik heb geen last van mijn darmen meer gehad. Hij vertelde dat hij niet bij iedereen zo'n schaal op de buik te zetten hij ziet aan je aura wat je nodig hebt. Héél bijzonder en zeker voor herhaling vatbaar!Jannie bedankt dat je mij hier deel van liet zijn!
Op 26-01-2015 om 10:54 uur schreef Marlies...
Een heerlijk begin van de zondagmiddag! Klankschaalsessie bij Lukay bijgewoond. Een bijzondere ervaring! Mooi!
Op 25-01-2015 om 19:23 uur schreef Petra...
Het was vandaag weer eerlijk, bij het klankschaalconcert bij Lukay. Heerlijk ontspannen, bij het slaan van de gong en klankschalen!!M
Op 25-01-2015 om 13:28 uur schreef Stefan D....
De dag was aangebroken dat ik mee naar de partnerles mocht, toch vond ik het enigszins spannend wat deze ervaring mij ging brengen. Heel relaxte sfeer en lekker theetje bij binnenkomst. Waren nuttige tips hoe je je vrouw kan ondersteunen en een beetje kan verwennen ;) Tot mijn verbazing was het nog leuk ook! Bedankt
Op 24-01-2015 om 13:05 uur schreef Stefan D....
De dag was aangebroken dat ik mee naar de partnerles mocht, toch vond ik het enigszins spannend wat deze ervaring mij ging brengen. Heel relaxte sfeer en lekker theetje bij binnenkomst. Waren nuttige tips hoe je je vrouw kan ondersteunen en een beetje kan verwennen ;) Tot mijn verbazing was het nog leuk ook! Bedankt
Op 15-01-2015 om 14:56 uur schreef Monique Nooteboom...
Eerst heb ik zwangerschapsyoga bij Jannie gevolgd. Dat waren hele fijne lessen met veel humor en waar je veel van leert. Vandaag een voetreflex massage gehad van Jannie. Heel fijn! Een echte aanrader! Ik voel mij ontspannen en meer in balans. Ze kan aan je voeten zien hoe je in elkaar steekt en wat de aandachtspunten zijn. Ik heb meteen een vervolg afspraak gemaakt. Jannie bedankt! En tot snel. liefs van Monique
Op 30-11-2014 om 22:10 uur schreef Timen (van Denise)...
Bedankt voor de zwangerschapspartnerles! We hebben er heel veel aan gehad tijdens de bevalling! In de les zaten veel praktische tips waar we gebruik van hebben gemaakt tijdens de bevalling. Het was gezellig en leerzaam :)
Op 02-10-2014 om 18:27 uur schreef Nel...
Wat ik in mijn vorige bericht vergeet te vertellen, ik ben begonnen met hot stone massage dit had ik voor mijn 50e verjaardag gekregen. Nu kom ik om de 6 weken de ene keer voor hot stone de andere keer voor voetreflex. Geweldig hoe ze alle punten raakt. Toppie voel ik me weer als ik ben geweest.
Op 02-10-2014 om 18:24 uur schreef Nel...
Ik ga al 3 jaar naar meditatie. Had dit nog nooit gedaan, zou nu niet anders meer willen.
Op 17-09-2014 om 03:31 uur schreef Roxana...
*Reading bij Jannie* Omdat ik wat vragen had over de baby, mijn huidige levenssituatie en mijn overleden familie vroeg ik of zij contact kon maken en mij wat verheldering kon geven. Zij deed dit geheel vrijblijvend en ik was verbaasd over de resultaten. Ze had alles bij het rechte eind en ik hoefde niks te vertellen. Ze is niet zweverig maar juist erg recht door zee, eerlijk, open, toegankelijk en vooral echt! Ze zit niet te gissen. Ik heb door de reading verheldering gehad en ik was erg gerust gesteld en blij met alles wat eruit is gekomen.
Op 17-09-2014 om 03:21 uur schreef Roxana...
Zwangerschapsyoga ik zou het iedereen aanbevelen en specifiek bij Jannie. Zij is relaxed, je voelt je bij haar thuis, ze behandeld wat nodig is en waar vraag naar is. Haar stem en manier van lesgeven is luchtig, geen zweverigheid en doelteeffend! Ik ben het gaan volgen bij Jannie vanaf week 33, waardoor ik de lessen op dinsdag en donderdag volgde (2x in de week). Ik kon er ontspannen door de buikademhaling en visualisaties, contact maken met mijn innerlijke rustpunt, spieren versterken en contact maken met de baby in de buik. Daarnaast leerde ik hoe ik mij lichamelijk en mentaal kon voorbereiden op de bevalling met positieve leuzen, specifieke -en ademhalingsoefeningen. Mijn bevalling is hierdoor heel erg goed verlopen. Ik ben in 10 minuten van mijn eerste kindje bevallen! En ik had de weeën volledig onder controle, ik had geen verdoving nodig! Bij de eerste keer persen zagen ze het hoofdje al. Ik heb de weeën en bevalling in 12 uur doorstaan. Jannie voor mij was je echt een inspiratiebron. Je hebt mij de kracht die in een vrouw zit weten te bekrachtigen, waardoor ik echt bewust de hele bevalling en het einde van mijn zwangerschap heb meegemaakt. Top! Echt Bedankt!
Op 19-08-2014 om 21:49 uur schreef Peter van Zanten...
Als partner van Kimberley heb ik tijdens de partnerles mogen ervaren hoe het nou eigenlijk is en wat er nou gebeurt tijdens de zwangerschaps yoga lessen van Jannie. Zelf heb ik geleerd hoe ik mijn vrouw kan ondersteunen en helpen tijdens de weeen om dat te verlichten en zometeen tijdens de bevalling wat ik kan doen om haar zo goed mogelijk erdoorheen te helpen zonder in paniek te raken ;-). Ik heb het als een zeer leuk en leerzaam uur ervaren en dit is zeker aan te raden voor alle partners die een vrouw/vriendin hebben die de zwangerschapslessen volgen. ik merk ook aan mijn vrouw dat ze heel erg ontspannen en uitgerust thuis komt.
Op 08-08-2014 om 12:10 uur schreef Kimberly ...
Zwangerschapsyoga bij Jannie, een onvergetelijke ervaring. Down to earth, educatief en ontzettend gezellig. 1 keer in de week vond ik daar mijn rust, kon ik mij helemaal verbinden met die kleine in mijn buik zonder afleiding. Tijdens de bevalling merkte ik hoeveel meerwaarde de zwangerschapsyoga heeft gehad, ik kon Jannie's stem in mijn hoofd horen en dat was een grote steun. Nu 6 maanden verder, een pracht van een dochter rijker, kijk ik met veel liefde en plezier terug naar die tijd waarin ik samen met een vaste groep 'kippetjes' :))) de lessen volgden. Mochten we in de toekomst nogmaals gezegend zijn met een zwangerschap dan kom ik zeker weer bij Jannie terug!
Op 02-06-2014 om 21:32 uur schreef Yvonne...
Ik heb een ernstige vorm van artrose en had heel veel pijn met lopen. Jannie heeft me meerdere keren gemasseerd en voetreflexbehandelingen gegeven. Het verschil is onbeschrijfelijk. De pijn is bijna weg en ik kan zelfs weer dansen. De artrose zit er nog maar op deze manier kan ik er prima mee leven. Ik voel me een ander mens. Jannie, mijn dank is onbeschrijfelijk Yvonne
Op 20-02-2014 om 19:09 uur schreef Jeanette...
Ik had de laatste tijd weer veel last van hoofdpijn. Medicatie hielp niet echt meer en ik was behoorlijk ten einde raad. Omdat ik had begrepen dat voetreflexologie weleens uitkomst zou kunnen bieden, heb ik contact gezocht met Jannie om een afspraak te maken. Ik heb nu 5 behandelingen gehad en na de 3e behandeling is mijn hoofdpijn (tot nu toe) weggebleven. Ik ben er ontzettend blij mee!! Hopelijk heb ik straks voldoende aan wat "onderhouds"behandelingen; en eerlijk gezegd is het ook wel heerlijk ontspannend als je op de behandeltafel ligt. Bedankt Jannie, ik voel me al een heel ander mens XX
Op 23-01-2014 om 07:39 uur schreef Eline...
Ik ben op zwangerschaps yoga gegaan toen ik 22 weken zwanger was. Heb heel veel gehad aan de oefeningen die we deden met die lessen. Ook de techniek om goed te ademen wordt je geleerd echt top lessen. Behalve dat je goede oefeningen kreeg was het ook mega gezellig met al die zwangeren dames om je heen de verhalen delen etc. Toen ik met 39 weken beviel van een dochter Fenna heb ik de oefeningen goed kunnen gebruiken tijdens de bevalling. Daarna ben ik waar ik nog steeds op zit ontzwangeren yoga echt top! Je krijgt oefeningen die lichaam weer in top vorm zal maken en zoals Jannie zegt je wilt toch weer in je bikini van de zomer. Het zijn heerlijke lessen en behalve dat je bezig bent sporten is het ook lekker ontspannen. Je kan je baby gewoon meenemen naar de lessen, is nog leuk ook al die kleintjes bij elkaar je ziet ze groeien. Ik vind deze yoga helemaal super het is gezellig met die meiden. Jannie je bent een toppertje de lessen zijn heerlijk en op deze manier sporten top! Xxx Eline en Fenna
Op 15-01-2014 om 18:26 uur schreef Brenda...
Toen ik 24 weken zwanger was ben ik begonnen met zwangerschapsyoga. Mijn vriendin was bij Jannie geweest en zei dat ik echt naar Lukay moest gaan. De eerste les vond ik heel spannend, allemaal vreemde mensen en ik was zo onzeker! Maar na een paar lessen voelde ik mij helemaal thuis! Jannie is een heerlijk mens die met 2 benen in de wereld staat en mij een heel positief gevoel geeft. Eerst moest ik niet aan de bevalling denken, dat vond ik maar eng. Maar na de laatste les was ik er klaar voor, zelfverzekerd genoeg en genoeg handvatten om met de pijn om te kunnen gaan. Ik kreeg complimenten van de verloskundige over mijn rust, persen en ademhaling. Mijn partner had tijdens de partnerles wat instructies gekregen hoe hij mij kon helpen bij de weeën en bevalling. Ook ben ik Babymassage gaan doen bij Jannie, gezellig met de meiden onze kleintjes masseren. Op dit moment doen we nog met een aantal meiden buikspier en bekken oefeningen tijdens de ontzwangerschapsyoga. Je baby mag gewoon mee! Zo kun je lekker sporten en heb je niet steeds iemand nodig om op je kind te passen. Anders was ik denk ik niet gaan sporten. En hoe leuk is het om elkaars kinderen zo te zien groeien!! Jannie, ik vind je een toppertje!
Op 15-01-2014 om 10:37 uur schreef Charissa...
Buiten het feit dat de lessen erg gezellig waren, heb ik super veel gehad aan de leerzame lessen! Vanaf de eerste tot de laatste wee heb ik de aangeleerde oefeningen en technieken kunnen toepassen. Ik heb mijn angst om kunnen zetten in een bepaalde zekerheid en ik heb de bevalling positief ervaren. Ik kan dan ook iedereen aanraden om op zwamgerschapsyoga te gaan! Jannie nogmaals enorm bedankt! Ik zie uit naar de lessen 'ontzwangeren' en babymassage.
Op 29-10-2013 om 09:38 uur schreef Floor...
De verloskundige raadde mij zwangerschapsyoga aan bij Jannie. Dat was een schot in de roos. Niks geen zweverig gedoe, maar een goede voorbereiding op de bevalling. Mijn vriend vond de partner les ook heel leerzaam en lekker lachen met elkaar. Zonder Jannie en haar oefeningen was mijn bevalling nooit zo goed gegaan! Met ons prachtige meisje heb ik vervolgens baby massage gedaan. Dat vonden we allebei heel erg leuk en wederom leerzaam. Nu volg ik een ontzwanger-yoga waarin Jannie ons moeders helpt het bekkenbodemgebied te trainen. Twijfel je nog? Niet doen, geef je gewoon op en ervaar!Jannie, BEDANKT!!! Liefs Floor
Op 25-10-2013 om 07:33 uur schreef Valesca...
Op aanraden van een vriendin ingeschreven voor yoga lessen bij Lukay i.v.m. de zwangerschap. Hele leerzame, gezellige en ontspannende lessen gehad.Tegelijkertijd mezelf goed voor kunnen bereiden op de bevalling door het leren van diverse ademhalingstechnieken en deze kunnen toepassen tijdens de bevalling. Dit met dank aan Jannie van Lukay. Bedankt voor de leerzame lessen en ik kijk nu al uit naar de baby massage lessen, liefs Valesca
Op 11-08-2013 om 18:33 uur schreef petra en peter...
Elke week even een ontspannen momentje voor mezelf en de beeb. Wie denkt dat Yoga zweverig is heeft het echt heel erg mis. Bij Jannie is het gezellig en vooral heel leerzaam, je word echt voorbereid op de bevalling. Ook mijn partner vond de partner les absoluut niet zweverig en absoluut leerzaam. Voor iedereen die twijfelt, niet doen, gewoon gaan. Jans bedankt he! kuss Piet
Op 28-07-2013 om 20:38 uur schreef Eline en Erik Strik...
We hebben tijdje geleden partner les gehad. Met de zwangerschaps yoga! Was heel erg gezellig leuk ontspannen en voor mijn man ook een leerzaam uurtje. Hij weet nu beetje wat hij zou kunnen doen als ik moet gaan bevallen. Al met al succes volle les! Groetjes Erik en Eline Strik
Op 23-06-2013 om 13:49 uur schreef Janneke...
Al een aantal jaren ga ik naar L.O.T en het is heerlijk,ik heb Fybromyalgie en artrose , lichamelijk kan ik meer dat voorheen en geestelijk is het ook fijn,want het is inspanning en ontspanning ,dat kan Janny als de beste,ik kan het iedereen aanraden,ook voor mensen die niets mankeren ,het is altijd reuze gezellig,en wie wil dat nou niet,elke week ( of 2 xp.w) een kado voor je zelf, want zo zie ik het.Jannie ik hoop nog lang van de lessen te mogen genieten Liefs Janneke
Op 20-06-2013 om 17:53 uur schreef An...
Jannie, Vandaag was ik erg blij met je! Omdat mijn kleine eigenwijs in stuitligging ligt, hebben ze vandaag in het ziekenhuis geprobeerd om hem een koprolletje te laten maken. Dat is helaas niet gelukt, maar het viel verder wel supergoed mee! Bijna geen pijn, eerder wel erg irritant hard geprik in m’n buik. Ik ben ervan overtuigd dat dit (mede) komt omdat ik heel ontspannen was door de ademhalingsoefeningen. Van Jannie heb geleerd natuurlijk ;-) Dus ook vóór de bevalling kan je al veel profijt van Jannie’s cursus hebben.
Op 06-06-2013 om 13:44 uur schreef Martijn...
Samen met mijn vrouw zwangerschapsyoga bijgewoond van Jannie. Het was een ontspannen sfeer waar Jannie een goede duidelijke uitleg gaf. Mijn vrouw gaat met veel plezier naar de Yoga. Niet alleen goed voor lichaam maar ook voor geest. En er wordt altijd gelachen ;)
Op 28-05-2013 om 12:22 uur schreef Patricia van Dorp...
Ook heb ik de babymassage gedaan! Wat was dat een heerlijke sessie even lekker samen met mijn dochter. Ook goed voor darmkrampjes waar mijn dochter nogal veel last van heeft. En altijd gezellig voor en na nog even een bakkie voor een kletspraatje.
Op 28-05-2013 om 12:17 uur schreef Patricia van dorp...
Ik heb bij Jannie de zwangerschapsyoga gevolgd,alleen bestond de mijne uit 3 lessen aangezien mijn dochter 3 maanden te vroeg geboren werd. Ondanks deze vroeggeboorte heb ik er toch veel profijt van gehad. Jannie heeft bij mij heel netjes een paar keer na de bevalling nog voetreflexologie toegepast om alsnog mijn kaart op te maken! Dit vond ik erg attend van haar,en op het moment dat ik daar zat kreeg zij ook nog iets spiritueels door over mij wat zij maar al te graag met mij deelde. Dat was net dat beetje steun wat ik nog zocht in deze nare periode met gelukkig een heel goede uitkomst. Dankjewel Jannie. Je bent een schat van een mens.
Op 21-05-2013 om 12:11 uur schreef Viola ten Berg...
Toen ik in 2009 zwanger was van mijn eerste kindje, heb ik met veel plezier zwangerschapsyoga gevolgd bij Jannie. Dus toen ik 2012 zwanger was van de tweede, twijfelde ik geen moment en heb ik me weer opgegeven voor de yoga! Het was heerlijk om weer elke week een uurtje te ontspannen en ik heb veel baat gehad bij de ademhalingtechnieken tijdens de bevalling. Mijn zoon is inmiddels bijna 4 jaar en mijn dochter 9 maanden, maar ik denk nog regelmatig met veel plezier terug aan die leuke lessen bij Jannie. Ook op andere momenten in het dagelijks leven, tijdens stressmomenten, komen de ademhalingsoefeningen voor mij goed van pas!
Op 13-03-2013 om 21:16 uur schreef Carla Meijburg...
Via google kwam ik bij de zwangerschapsyoga uit van Jannie. Ik heb hier 10 lessen gevolgd en met een positief resultaat mijn bevalling gehad. Ik kreeg in het ziekenhuis de vraag hoe het kwam dat ik zo goed mijn ademhaling onder controle wist te houden. Dat had ik in 10 lessen wel goed onder de knie! Ook het "niet persen vanuit je gezicht" heeft bij mij gewerkt. Zo kon ik gelijk op de foto met mijn zoontje zonder rood doorlopen ogen en opgezwollen gezicht! Jannie: bedankt en tot ziens!
Op 01-02-2013 om 08:38 uur schreef Angela Olsthoorn...
Door een collega kwam ik in contact met Jannie.Direct bij mijn eerste bezoek aan Jannie vroeg ik haar "waar heb jij al die jaren gezeten" Wat een bijzondere ervaring, "eindelijk" zo voelde het. Jannie gaf direct aan dat naast voetreflex, meditatie voor mij heel goed zou zijn. Meditatie doe ik nu al voor het 3e seizoen. Heerlijk en kijk er altijd weer naar uit. Met mijn drukke baan in combinatie met een gezin is dit voor mij "de" methode om rustig en ontspannen door het leven te gaan. Samen met Jannie heb ik veel bereikt en ga ik hopelijk nog bereiken.Jannie is eerlijk,direct en altijd zichzelf, absoluut geen "zweeft..f" zoals ze dat zelf zovaak zegt maar staat met 2 benen op de grond en open in het leven. Jannie je komt waarschijnlijk nooit meer van mij af dat weet je ook. Bedankt voor je geduld, thee,wijze woorden. en af en toe die schop onder mijn k...t . Die had ik nodig. Hou van je Jans!!!
Op 29-01-2013 om 14:08 uur schreef Jessica de Vreede...
Ik heb de zwangerschaps-yoga gevolgd bij jannie, en ik zou het echt iedereen aanraden!!!!! Ik heb er voor zover het mogelijk was heel veel aangehad tijdens mijn bevalling!!! Ook de cursus is erg leuk om te volgen, gezellig, informatief en heel ontspannen :) Ik zou het zo weer doen !!!!Bedankt Jannie voor de mooie tijd!!!!Je bent een schat!!!!!!! Gr Jessica
Op 17-12-2012 om 19:05 uur schreef Sandra Haring ...
Twee keer per jaar neem ik deel aan een serie van 5 meditatielessen en dat is heerlijk ontspannen en opladen. Niks geen zweverig gedoe, maar leerzame lessen waar je de tussenliggende maanden weer mee vooruit kunt. Een aanrader voor iedereen die balans zoekt in een druk bestaan!
Op 04-12-2012 om 18:59 uur schreef petra hesseling...
De meditatie sessie was weer een heerlijke ervaring, na al eerder deze gevolgt te hebben nu eindelijk zo ver dat het goed lukt.
Op 31-10-2012 om 19:36 uur schreef paul stok...
Ik vond het een leuke en gezellige ervaring, en ongedwongen. Ik heb mijn vrouw tijdens de bevalling goed kunnen ondersteunen door de oefeningen die we tijdens de partnerles geleerd hebben. In het dagelijks leven heb ik zelf ook nog wat aan de ademhalings- en ontspanningsoefeningen, omdat ik hier na een hernia wat tegenaan liep. Ik raad het andere mannen/aanstaande vaders absoluut aan mee te gaan naar de partnerles want het zorgt er echt voor dat je meer betrokken bent/kunt zijn tijdens de bevalling. Vr.gr. Paul Stok, man van Jacqueline Stok
Op 31-10-2012 om 15:56 uur schreef Jacqueline...
Met heel veel plezier heb ik de yogalessen gevolgd tijdens mijn zwangerschap. Op 13 oktober ben ik bevallen van een heerlijke knul. Het was een pittige bevalling welke helaas eindigde in een keizersnede. Tijdens het eerste gedeelte van de bevalling heb ik de ademhalingstechnieken goed kunnen toepassen. Tot aan 7cm ontsluiting goed kunnen wegpuffen en niet in paniek geraakt. Telkens weer dacht ik even aan de wijsheden van Jannie. De lessen waren leuk, gezellig, informatief en ontspannend! Binnenkort start ik met de babymassage, heb er helemaal zin in! Lieve Jannie, dank je wel voor alles!
Op 15-10-2012 om 19:22 uur schreef Maurice...
Ik heb samen met mijn vriendin 6 okt een partnerles meegemaakt van de zwangerschaps yoga. Ik dacht in eerste instantie dat dit een les zou zijn met een hoop gepuf. Het was een hele ontspannen sfeer en jannie maakte er een super les van. Ik heb handige handvaten gekregen om mijn vriendin te helpen tijdens de bevalling. Heel fijn om als man te weten dat je toch nog iets voor je vrouw kunt betekenen, want je denkt al snel dat je niets kunt doen voor je vrouw. De bevalling zal ik dus met een stuk meer kennis en handvaten in gaan. Ik ben er klaar voor!!
Op 15-10-2012 om 07:27 uur schreef Danny Alburg...
Beste Jannie, Heel erg bedankt voor de partner les, die ik samen met mijn vriendin Brenda heb mogen doen. Echt een aanrader voor alle mannen die hun partner willen ondersteunen met de zawngerschap. De les was leuk, leerzaam en helemaal niet zweverig. Groetjes Danny Alburg, partner van Brenda Emens
Op 22-09-2012 om 11:55 uur schreef Sharon...
Bedankt Jannie voor de zwangerschapsyoga en de cursus babymassage! Ik heb er enorm veel aan gehad, tijdens de zwangerschap om te kunnen ontspannen als er weer eens een harde buik voorbij kwam en tijdens de bevalling waren de ademhalingsoefeningen tijdens de weeën ook heel behulpzaam waardoor het goed was vol te houden. Ik vond de manier waarop Jannie lesgaf ook een verademing. Een leuke combinatie van Schiedamse nuchterheid met een vleug spiritualiteit. Aangezien we een leuke groep meiden tijdens de yoga hadden, besloot ik ook de cursus babymassage te volgen. Dit was erg leuk en leerzaam. Je krijgt op een hele leuke manier een ander soort interactie met je baby. Ik zag dat de kleine met de tijd steeds meer ging genieten van de babymassage! Dus nogmaals bedankt voor de leuke aanvulling op mijn zwangerschap, bevalling en kraamperiode!
Op 19-09-2012 om 14:34 uur schreef Inez...
Ik heb zwangerschapsyoga gevolgd bij Janny en het was helemaal geweldig. Heel leuk, niet zweverig en zeer zeer nuttig. Ik had er echt wat aan. Ik zag tegen de bevalling op maar dankzij de lessen kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen. Daarna hebben we nog een terug kom dag gedaan en dat was heel erg leuk om iedereen te zien met hun baby. En ook nog babymassage gevolgd ook dit was heel leuk en nuttig. Dus ontzettend bedankt Janny!!!!!!!!!!!
Op 18-09-2012 om 14:15 uur schreef Annemiek Brand...
Jannie bedankt voor je geweldige lessen. Ik heb genoten en geleerd. Tijdens de zwangerschaps yoga heb ik me goed leren ontspannen. Ook het samenzijn met de andere dames en het delen van je gevoel je blijdschap en je tegenslagen was erg welkom. Iedere dinsdag even een uurtje ontspannen en met je kindje in je buik bezig zijn dat gaf mij toch een extra band met mijn eigen kind in mijn zwangerschap. Dus Jannie bedankt voor je warme woorden en begeleiding!
Op 22-08-2012 om 12:07 uur schreef Bianca Schaeffer...
Om voor mijn gevoel goed voorbereid de bevalling tegemoet te gaan ben ik bij Jannie begonnen met de cursus zwangerschapsyoga. Het bleek een heerlijk ontspannend uurtje voor mezelf te zijn, maar ook een gezellig samenkomen van mede-zwangeren. Fijn om zo ervaringen en tips uit te kunnen wisselen. Het is altijd afwachten hoe een bevalling loopt, maar ik kan wel zeggen dat ik veel aan de cursus heb gehad. Ik heb de ademhalingsoefeningen heel goed kunnen toepassen en mede daardoor een soepele bevalling gehad. Iets waar ik van te voren best bang voor was, dus bedankt daarvoor! Nu door met de babymassage, leuk! Ben erg benieuwd! Groetjes Bianca en kleine Quinty
Op 09-08-2012 om 19:12 uur schreef SK...
Wat een fijne rustgevende website! Zou nog wel graag wat meer foto's willen zien voor een impressie van je werk. kinderkleding
Op 13-06-2012 om 21:35 uur schreef Debora...
Zwangerschapsyoga & baby massage! Lieve Jannie, ik was tijdens mijn zwangerschap op zoek naar een cursus om te leren ontspannen - vooral voor tijdens de bevalling en dat heb ik helemaal teruggevonden bij Lukay! Een momentje in de week dat ik alleen met mijn dikke buik bezig was & tijdens de bevalling kon ik - door wat ik had geleerd - best rustig blijven. De baby massage cursus met mijn kleine meisje, was daarna een leuke aanvulling. We hielden ons momentje in de week en ook de baby leerde gelijk heerlijk te ontspannen zo. Ik kan het iedereen aanraden! Bedankt Jannie, groetjes, Debora
Op 10-06-2012 om 20:49 uur schreef madelon...
Lieve Jannie, Heel erg fijn dat ik de zwangerschapsyoga heb gevolgd bij jou,We hebben er heel veel aan gehad,onze flinke zoon jouw kleinzoon(4540gram en 54cm) is door jouw lessen op een makkelijke en ontspannende manier geboren!!Zo kunnen we terug kijken op een mooie zwangerschap en bevalling... Bedankt!!!! Dikke kusss madelon patrick en kai Ps:De kleine is al bijna 2jaar,maar ik vond dat ik wat moest schrijven in je gastenboek ;-)
Op 30-05-2012 om 14:44 uur schreef Leonie...
Sinds de 20e week van mijn zwangerschap ben ik bij jannie op zwangerschapsyoga gegaan. Uiteraard om zo naar de bevalling toe te leven maar ook om meer rust in mijzelf te krijgen, aangezien ik dat totaal niet had. het heeft mij enorm geholpen! Ademhalings oefeningen, en lichamelijke oefeningen om zo mezelf op de bevalling voor te bereiden en contact te maken met mijn kindje, zodat ik nog bewuster kon genieten van mijn zwangerschap. Ook ging ik naar haar toe voor zwangerschaps voetreflexologie toen bleek dat mijn kindje in een stuitligging lag. De dag na dat ik bij jannie was geweest was mijn kindje erg druk in de weer de hele dag, en bij de verloskundige bleek inderdaad dat ze gedraaid was! En dat is zo de rest van de zwangerschap gebleven. Ik zou iedereen haar lessen aanraden omdat het toch wel belangrijk is om in een druk leven bewust te genieten van je zwangerschap. En wat ik fijn vond is dat het niet zweverig is en er veel gelachen word, maar wel serieus!
Op 27-03-2012 om 17:09 uur schreef angelique...
Ik ben bij Jannie gekomen met hielspoor en na 3 behandelingen van voetreflexmassege is de pijn bijna verdwenen,dus heb je klachten,ga gerust naar Jannie
Op 06-03-2012 om 08:33 uur schreef Martine...
Ik was best zenuwachtig voor de bevalling, het is toch spannend; hoe zal het zijn?! Aangezien ik een alleenstaande moeder ben was ik wooral bang in paniek te raken wanneer de bevalling zou beginnen. Echter door jouw yoga ben ik zo relaxed geworden dat ik er helemaal niet meer tegenop zag en wist dat ik me 'erdoorheen kon puffen'. Ik heb dan ook een hele makkelijke bevalling gehad waarbij ik eigenlijk alleen maar heb lopen wachten tot het heftig werd (ik kon ales zo goed onder controle houden door de juise ademhalingsoefeningen!). Nou, heftiger werd het gevoelsmatig niet want ik bleef me concentreren en doen wat ik geleerd had, het ging écht goed. (ook ík kreeg complimenten van de vk over de controle die ik had). Na een kleine 11 uur was mijn prachtige zoon Koen dan ook met gemak geboren. Ik raad deze cursus dan ook bij iedereen aan, het is leuk, lekker ontspannn en heel nuchter, geen zweverig gedoe enzo. Jannie bedankt voor alles zodat ik van mijn zwangerschap én bevalling heb kunnen genieten!! x Martine
Op 22-02-2012 om 13:08 uur schreef Liesbeth...
Ha die lieve Jannie! Nadat ik voor beide zwangerschappen bij jou ben geweest voor zwangerschapsyoga, heb ik nu ook babymassage bij je gevolgd. Vooral het zien van de meiden van de yoga was erg gezellig. Maar je zorgde er goed voor dat we eerst gingen masseren en daarna bijkletsen. Ik vond het erg fijn dat ik Tomas (2 jr) gewoon mee mocht nemen. Hij heeft zichzelf ook goed bezig gehouden. Ik probeer thuis steeds vaker Evelyne te masseren voor ze in bad gaat. Ook fijn dat je ons ook het een en ander hebt verteld over de voeten. Haar tandjes komen nu door...ik hoop dat het helpt bij Evelyne. Jannie, ik vind je geweldig! Liefs Liesbeth
Op 27-01-2012 om 16:20 uur schreef Sandra ...
Ha Jannie, Hier een berichtje van ons. Op 11 januari zou ik 's morgens om 7 uur in het ziekenhuis zijn, want dan zou ik worden ingeleid. In de nacht van 9 op 10 januari werd ik echter om kwart over 2 's nachts wakker, omdat mijn bed zo nat was! De vliezen waren gebroken en midden in de nacht zijn Wim en ik naar het ziekenhuis gegaan. In 1e instantie was er nog niets aan de hand, men wilde ons eigenlijk weer naar huis sturen. En toen kwamen de weeen ineens heel snel en bleek ik 4 cm ontsluiting te hebben en binnen een uur was dat 8 cm. Nog eens 10 minuten later was het 10 cm en mocht ik meepersen. Tijdens de weeen hoorde ik jou telkens zeggen: Het is jouw bevalling, blijf bij jezelf en probeer rustig te blijven.Het doet pijn, maar iedere wee die geweest is, komt niet meer terug. Dit heb ik steeds voor ogen gehouden en als een soort van mantra heb ik dat ook telkens hardop gezegd: Rustig blijven San, rustig blijven! Deze wee komt niet meer terug. Na 3x persen was daar ons grote wonder, een heel mooi meisje. We hebben haar Indy genoemd. We genieten heel erg van haar, ook haar grote zus Anne vindt het helemaal geweldig. Bedankt Jannie, voor de yogalessen, ik heb er zeker wat aan gehad. Groetjes en liefs, Wim, Sandra, Anne en Indy.
Op 26-01-2012 om 15:39 uur schreef Marcha...
Hi Jannie! Hier dan eindelijk een berichtje van ons! Terwijl ik dacht in het nieuwe jaar fijn nog naar de yoga te komen en naar jou voor de voetreflex was het 2 januari ineens al zover! Mijn bevalling van onze Elise heeft ontzettend indruk op me gemaakt... Zoals je vaak zei, ontspannen en loslaten en helemaal erin mee gaan... Ben ook blij dat Joris twee keer is meegeweest naar de partnerles, hij heeft hartstikke geholpen met het ademhalen en puffen, en we hebben wat afgepuft!! Met persen was ik blij dat we de middenrifademhaling zoveel geoefend hebben! En wat is het waar, als dan eindelijk je kindje op je buik ligt... We genieten intens, en ik hoop dat er volgende maand nog een plekje vrij is voor de babymassage? :-) Bedankt Jannie, liefs en tot gauw! Joris, Marcha en Elise
Op 13-01-2012 om 20:48 uur schreef corina...
Hoi Jannie ongeveer een jaar geleden zat ik niet lekker in mijn vel en was ik op zoek naar iets of iemand die mij daar bij kon helpen.Via mijn vriendin kwam ik aan jouw en ik ben nog steeds zo blij dat ik daar wat mee gedaan heb.Ik kom voor de voetreflex wat buiten dat het lekker is ook nog eens een ontzettende goede werking op me heeft.Ik ben zo blij met je en vind je ook een grote schat.Je extra gave maakt je ook zo speciaal.Omdat jij contact met mijn overleden vader hebt gehad heb ik het allemaal een plekje kunnen geven.Jannie bedankt!!! Je bent super en ik blijf lekker bij je. xxx corina
Op 14-12-2011 om 11:04 uur schreef Marjolein Mensink...
'Gewoon een beetje normaal blijven doen', adviseerde Jannie regelmatig tijdens de yogalessen. 'En: het is jouw bevalling, dus jij bepaalt.' Met deze en nog veel meer tips werd ik samen met de andere zwangere dames voorbereid op het grote avontuur: de bevalling. Wat ik precies moest verwachten wist ik niet (en dat terwijl ik zelf verloskundige ben!). Hoe lang zou het duren, hoe zou het voelen, zou het allemaal goed gaan? De nuchterheid van Jannie in combinatie met de praktische oefeningen werkte geruststellend. Vooral na de partnerles kreeg ik steeds meer het gevoel dat het gewoon wel goed zou komen. Na mijn laatste yogales, vlak voordat ik 39 weken ben, wordt me door iedereen succes gewenst. Ik verwacht dat ik er volgende week gewoon nog wel bij ben, maar dat is niet zo! Opeens is het zover, de bevalling is begonnen. Terwijl ik de weeën weg zucht hoor ik Jannie's stem in mijn achterhoofd: 'Blijf bij jezelf, dat is het allerbelangrijkste.En: hou contact met je kindje, want voor hem is het ook hard werken.' Ik doe mijn best om rustig te blijven en de baby inderdaad ook gerust te stellen. Dat eerste lukt sowieso. Ik kan me goed ontspannen en in een razend tempo heb ik volledige ontsluiting en mag ik al persen. Dat tweede kan ik natuurlijk niet navragen, maar als ik mijn zoon zo tevreden zie liggen, zit ook dat volgens mij wel goed :-). Jannie, bedankt voor je leuke lessen, je advies en je nuchterheid! We hebben er heel veel aan gehad en ik denk dat mede dankzij jou mijn thuisbevalling zo goed is gegaan. Tot ziens! Marjolein
Op 13-12-2011 om 15:27 uur schreef margo...
hoi jannie x ik kom sinds een half jaar bij je voor de voetreflex en heb hier heel veel baat bij, ik kan het ook iedereen aanraden. na een hoop kleine vage klachten gaat het nu weer prima met me met veel meer energie. bij jou kom je tot rust en van je klachten af, je word niet gelijk de deur uitgewerkt je kan nog iets te drinken krijgen en even kletsen. soms komt er zelfs een extra boodschap bij je binnen die je door mag geven en dat voelt als een kadootje bij je behandeling. jannie je bent een mooi mens met een hart van goud. bedankt !! groeten margo (ps gefeliciteerd met je verjaardag morgen xx)
Op 01-12-2011 om 16:41 uur schreef Kim...
Jannie, ontzettend bedankt voor de geweldige tips! Ook ik kreeg complimenten hoe ik ben om gegaan met volgens de artsen een zware bevalling. Dankzij jouw tips heb ik de bevalling niet als zodanig ervaren en ben ik nu de trotse moeder van Wout!
Op 16-11-2011 om 18:16 uur schreef Marjolein...
Ha Jannie, nu onze kleine Marijn geboren is, mis ik naast mijn buik vooral ook jouw yoga lessen. Het was een heerlijk ontspannen humorvolle voorbereiding. Ik kreeg complimenten van de verloskundigen over de manier waarop ik de weeen opving, dat zijn natuurlijk complimenten voor jou! Hopelijk tot snel bij baby massage, groetjes Marjolein
Op 10-11-2011 om 20:58 uur schreef Marja Peute...
Jannie helaas zijn de meditatie lessen weer afgelopen. Het was weer heerlijk, even tot rust komen en alles van je af laten glijden.Je slaap ook weer lekker na zo'n les. Ik wacht de volgende cursus weer af. Groetjes marja
Op 12-10-2011 om 09:49 uur schreef Jeroen...
Al enige maanden gaat mijn vrouw naar zwangerschapsyoga. Je weet als man...., er komt een moment dat de partnerles eraan komt. Met een open mind ingestapt en erg enthousiast uitgestapt! Jannie weet een erg ontspannen sfeer te creëren door een lach te combineren met een serieuze noot. Aan het einde van de rit zit je zeker als man te wachten op concrete tips waarmee je je vrouw kunt steunen tijdens de bevalling. Deze heb ik dan ook zeker meegekregen. Jannie, wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar. Graag tot de volgende keer! Jeroen
Op 05-08-2011 om 21:46 uur schreef Marian Voorbraak...
Lieve Jannie, Ik heb ontzettend veel aan je zwangerschapsyoga gehad. Toen ik nog werkte waren de lessen echt mijn uurtje rust. Daarnaast ontzettend veel gehad aan de ademhalingsoefeningen. Tijdens de bevalling ook nog aan je opmerkingen gedacht. En dankzij de partnerles was ik niet de enige die daar aan hoefde te denken. Groetjes Marian
Op 05-07-2011 om 17:29 uur schreef Tijmen...
Vorige week mee geweest met mijn vrouwtje Angelique naar partnerles. Vond het een hele prettige ervaring en heb er voor mijn zelf ook nog wat aan over gehouden. Zullen zeker de puf technieken gaan gebruiken tijdens de bevalling.
Op 05-07-2011 om 13:50 uur schreef Akash Harinarain...
Hallo, onlangs ben ik met mijn "zwangere" vrouw meegegaan naar de partnerles. Dit was erg leuk en vooral leerzaam. Ik denk dat we tijdens het puffen zeker nog aan Jannie zullen denken. Groeten, Akash Harinarain
Op 28-06-2011 om 20:54 uur schreef R.Udenhout...
Hallo mensen, Ik Roy Partner van Chantal W.zijn vandaag naar de partner yoga les geweest van Jannie. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden moet ik zeggen. Was eindelijk echt één met mijn vriendin en onze kleine meid. Ik wou Jannie hartelijk bedanken voor deze ervaring Veel succes!! Groetjes Roy Udenhout.
Op 28-06-2011 om 20:33 uur schreef c.winterswijk...
hallo allemaal, ik volg zwangerschap bij Jannie,met nog een paar weken te gaan voor de bevalling.door de oefeningen ben ik meer zelfverzekerd over de bevalling.het is fijn te weten dat jezelf veel in de hand hebt door bepaalde ademhaling. ik raad het iedereen aan! groetjes c.winterswijk
Op 18-06-2011 om 12:46 uur schreef Marie...
Ik heb veel gehad aan de zwangerschapsyoga lessen van Jannie. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten en was bang dat het wat zweverig zou zijn. Jannie is lekker down to earth en heeft een goede dosis humor waardoor de yogalessen leuk en ontspannend zijn. Mijn partner zag wat op tegen de partneravond, maar hij heeft deze avond als prettig ervaren omdat de les zeer ontspannen en niet zweverig was. De yogalessen waren voor mij niet alleen een goede voorbereiding op de bevalling maar ook een wekelijks rustmomentje, waarbij je heel bewust met je zwangerschap bezig bent. Met een full-time baan was het vaak heerlijk om net op het nippertje de yoga les binnen te hollen, en na afloop volledig ontspannen de deur uit te lopen. Als Maud bij 2 maanden al wat comfortaberler is met bloot zijn, wil ik zeker nog deelnemen aan de babymassage. Groeten, Marie
Op 27-05-2011 om 18:51 uur schreef Silvia Post...
Beste Jannie, Vorige week vrijdag 20-5 was het eindelijk zover, onze kleine meid is geboren! En wat heb ik veel gehad aan de yoga lessen van jou. Heb veel gehad aan de ademhalingsoefeningen en ik heb jou meerdere malen in gedachte horen zeggen "deze wee komt niet meer terug". Nogmaals super bedankt voor de leuke, gezellige en leerzamen uurtjes! En voor de zwangere die deze site bezoeken, zwangerschapsyoga bij Jannie is een echte aanrader!! Groetjes, Silvia
Op 19-05-2011 om 21:23 uur schreef Liesbeth...
Ik ben zwanger van mijn tweede kindje. Een van de eerste dingen die mij te binnen schoot was dat ik weer naar Jannie mag voor zwangerschapsyoga!!!! Toen ik zwanger was van de eerste ben ik ook bij Jannie geweest. Vanavond eerste les gehad...het was weer heerlijk! Fijn vooruitzicht dat ik nog een aantal weken bij haar zwangerschapsyoga mag volgen.
Op 15-03-2011 om 09:52 uur schreef Erna...
De yoga van Jannie is ontspannen, duidelijk en gezellig. Niks zweverigs, goede uitleg en een uur tijd voor jou en je kindje. Ik had al snel het idee, aan deze oefeningen heb ik wat! Ik wachtte vol zelfvertrouwen de bevalling af en heb deze ook heel rustig kunnen beleven. Eind december ben ik van een heerlijk meisje bevallen. Ik kan de massage van Jannie na de bevalling ook zeker aanraden als je weer even tijd hebt voor jezelf, dat heb je dan wel verdiend!
Op 14-03-2011 om 14:10 uur schreef Eva van der Borden...
Tijdens mijn zwangerschap heb ik bij Jannie zwangerschapsyoga gedaan. Na de les voelde ik mij altijd meer ontspannen en weer opgeladen. Het is fijn om even 1 uur vol aandacht alleen maar met je zwangerschap en je kindje bezig te zijn. Daarnaast vond ik het erg leuk om andere zwangere vrouwen te ontmoeten. De ademhalingsoefeningen heb ik ook goed kunnen gebruiken tijdens de bevalling!
Op 15-02-2011 om 14:24 uur schreef Dot uit Breda...
Ca 12 jaar geleden werd bij mij fibromyalgie geconstateerd en ik had heel veel pijn. "Gelukkig" bleef het alleen bij pijn, want fbromyalgie kan ook heel andere ongemakken veroorzaken, zoals darmklachten, vermoeidheid en depressie. Door een nicht, die al jaren voor voetreflexologie naar Jannie gaat, hoorde ik dat dit ook werkt als je fibromyalgie hebt, dus ik besloot naar Jannie te gaan. En of het hielp! In het begin merk je het heel langzaam, maar inmiddels heb ik nauwelijk pijn meer en voel me energiek. Ook heb ik het idee dat mijn spijsvertering beter is, want dat was ook altijd een zwak van me. Mijn man gaat sinds een paar jaar met me mee en heeft het gevoel dat hij gemakkelijker afvalstoffen kwijtraakt, als hij bij Jannie is geweest. Uiteraard moet je de behandelingen wel bijhouden, dus wij gaan om de 5 weken.
Op 01-02-2011 om 20:03 uur schreef Desiree van Buren...
Hoi Hoi. Bij 20 weken zwangerschap ben ik begonnen met zwangerschaps yoga bij janny. Het is een echte aanrader, ik heb er veel aan gehad tijdens mijn bevalling. En het is ook leuk om ervaringen met elkaar te delen, we hebben tevens ook heel veel lol gehad. Daarbij heb ik er ook een vriendschap aan over gehouden. Ik ben 29 november 2010 bevallen van een prachtige zoon mees. Dus janny ik hoop dat je het nog steeds heel druk heb want ik raad iedereen jouw zwangerschaps yoga aan!!!!!!!!!!!! Groetjes Desiree en Mees
Op 01-11-2010 om 19:52 uur schreef yvonne peeters...
Hoi Janny, Ik wilde je gewoon ff gedag zeggen xxx yvonne peeters
Op 18-10-2010 om 14:23 uur schreef Esther ...
Zwangerschapsyoga bij Jannie is echt een aanrader, ik heb er veel baat bij gehad. 3 weken gelden ben ik bevallen van een gezonde zoon Sam en tijdens de bevalling heb ik echt wel wat aan de oefeningen gehad! Jannie bedankt en ik kom nog terug voor babymassage! groetjes Esther
Op 13-07-2010 om 12:25 uur schreef Mirjam Wuister...
Ik heb 10 lessen zwangerschapsyoga bij Jannie gehad en ik kan het iedereen aanraden. Met ongeveer 26 weken ben ik bij Jannie begonnen. Ik was zwanger van mijn tweede kindje en wilde toch weer beginnen met yoga. Bij Jannie was dat uurtje zo ontspannen, de sfeer was goed en gezellig. Daarbij komt ook dat Jannie alles heel goed uitleg gaf en dat het ook nog blijft hangen. Op 26 mei 2010 ben ik bevallen, de bevalling was snel maar door de ademhalingstechnieken was het heel goed te doen. Jannie super bedankt!!!
Op 16-06-2010 om 18:32 uur schreef suzanne post...
Met 20 weken zwangerschap van ons eerste kindje ben ik begonnen met zwangerschapsyoga. Enerzijds omdat ik vond dat ik me moest voorbereiden op de bevalling en anderzijds omdat ik niet meer kon sporten en toch aktief wilde blijven. Elke les werd veel aandacht besteed aan de ademhaling, een onderdeel waar je altijd iets aan hebt, ook als je niet zwanger bent. Ondanks dat het ons eerste kind en dus de eerste bevalling was, herkende ik door de yoga de verschillende stadia van de bevalling en heb ik me geen moment zorgen gemaakt dat ik het niet zou kunnen. Wegzuchten, wegpuffen en meegeven, door de yoga was ik ontzettend relaxed en het resultaat: een prachtige zoon en een tevreden en ontspannen moeder!
Op 20-05-2010 om 17:54 uur schreef Saskia...
Hoi Jannie, bedankt voor de lessen zwangerschapsyoga (begin dit jaar). Het was gezellig met al die dikke buiken en erg ontspannend. Ik heb veel aan je oefeningen gehad tijdens de weeën. Bedankt en veel succes, groetjes Saskia
Op 21-04-2010 om 23:28 uur schreef Marloes ...
Beste Jannie, Leuke site, vond het een belevenis om uw telefoongesprekken mee te mogen beleven in de trein van Utrecht richting Deventer. Hopelijk is het allemaal nog gelukt met de offerte en vindt u binnenkort weer eens wat tijd om langs te gaan op de club, ondanks dat Peter gestopt is met spelen. Succes ermee! Groeten, Marloes
Op 02-02-2010 om 20:49 uur schreef Viola...
Ik heb vorig jaar zwangerschapsyoga gevolgd bij Jannie. Daar heb ik veel aan gehad. Elke week even een uurtje tijd voor jezelf en de baby in je buik. En ook tijdens de bevalling wist ik me goed te ontspannen. Het eerste wat de verloskundige zelfs zei toen ze bij mij thuis kwam was: jij hebt zeker yoga gevolgd, je bent zo kalm en ontspannen!
Op 27-11-2009 om 14:59 uur schreef Patricia...
Hoi Janny ik wil je erg bedanken voor de lessen zwangerschapsyoga ik heb er echt heel veel aan gehad.Ik zie je waarschijnlijk weer bij de babymassage groetjes Patricia
Op 10-11-2009 om 20:36 uur schreef Liesbeth...
Ha Jannie! Ik heb echt veel aan de 'pufmanieren' gehad die je me hebt geleerd bij zwangerschapsyoga. Ook het ontspannen lukte goed. Ik heb genoten van de lessen en ook heel veel gelachen! Zie je vast snel weer! Liefs Liesbeth
Op 21-09-2009 om 08:32 uur schreef karlien...
Zaterdag 19 sept. een klankschaalconcert mogen beleven van Pierre en Valeska. Super gewoon. Vooral na afloop toen ik tussen 2 gigantische klankschalen in mocht gaan zitten, en nog een "toetje"van Pierre kreeg. Janny bedankt dat je dit georganiseerd heb en zoals gewoonlijk stond de koffie en thee klaar. gr Karlien
Op 07-09-2009 om 18:31 uur schreef Diny...
Hoi Jannie, Ik vond het gisteren weer super op naar a.s. dinsdag. Heerlijk gevoel en heel ontspannen en relaxed dat wilde ik ook nog even kwijt qua ruimte. Knuff Diny
Op 06-09-2009 om 16:41 uur schreef karlien...
ha Jansje, je open dag was erg leuk, ik heb genoten van de workshops liefs karlien
Op 19-06-2009 om 23:05 uur schreef truus kerkhof...
heey jans, wilde nog even reageren op de workshop automatisch schrift,de ervaringen van de mensen was heel bijzonder!!verzorging van de dag was goed.(mede dankzij Patrick ) het was een leuke,gezellige dag x liefs Truus
Op 03-06-2009 om 22:45 uur schreef karlien...
tot nu toe heb ik 2 workshops gevolgd bij Janny, automatisch schrift en de klankschalen. Beide waren super, goed verzorgd. en Janny is een kanjer. Knuffel aan Janny, Karlien
Op 28-05-2009 om 18:23 uur schreef Nancy Koedood...
Hallo, ik heb voorheen les gehad van Jannie L.O.T. Dit gaf ze voorheen bij ons op de sportschool maar is omdat ze voor zichzelf ging beginnen daar gestopt. Als ik een les van haar had was het helemaal MIJN DAG!!! Ik voelde me een prinsesje zo ontspannen en vooral lekker relax. Ik ben laatst bij haar geweest voor een voetreflex behandeling. Nou dat is ook een aanrader!! Jannie ik vindt je een TOPPERTJE je bent een geweldige liefdevolle vrouw waar ik nog veel van kan leren. We zien elkaar snel. Dikke kus Nancy
Op 17-05-2009 om 16:00 uur schreef Tommy...
He, jannie bedankt voor de lessen (zwangersschapsyoga) het was heerlijk bedankt en heel veel succes doei doei Groetjes tom en ramona
Op 12-05-2009 om 11:36 uur schreef Christa van Platerink...
Hallo, Ik ben in oktober 2008 als eerste begonnen met zwangerschapsyoga. Ben inmiddels op 6 maart 2009 bevallen van een prachtige zoon Tygo. Ik kan zwangerschapsyoga bij Lukay echt aan alle zwangere aanraden. Jannie is echt een lieve leuke gezellige vrouw waar je graag les van krijgt. Dikke kus aan Jannie van Christa